Општа стоматологија

Поликлиниката Д-р Ванчо Вратница има две стоматолошки ординации, една во Вратница и во една Јегуновце, каде што ги нудиме следните услуги од општа стоматологија:

  • Лекување, пломбирање на заби со најквалитетни материјали
  • Чистење на забен камен, лекување на гингива
  • Белеење на заби, итн.

Повелете и уверете се во квалитетот на нашите услуги. Цените се повеќе од поволни имајќи го во предвид квалитетот кој што го добивате.

Доколку имате било какви прашања, кликнете тука за да не контактирате.