Контакт

Амбуланта во Вратница

 

П.З.У. Поликлиника
Д-р Ванчо - Вратница

Ул. „103“ Бр. 7
1225 - Вратница
Република Македонија

Тел:+ 389 44 452-200
Моб:+ 389 70 348-050

 

Google мапа »

Поликлиника во Јегуновце

 

П.З.У. Поликлиника
Д-р Ванчо - Вратница

1215 - Јегуновце
Република Македонија

Тел:+ 389 44 397-966
+ 389 44 397-666

 

 

Мапа на Европа »    Мапа на Македонија »

Контакт формулар


Ваше име:


Ваша e-mail адреса:
Порака:
* Сите полиња се задолжителни